Project wedding 1.0

Mitä sulhanen kosiessaan taisi unohtaa, oli että kosinnan ja myöntävän vastauksen jälkeen tavallisesti ryhdytään suunnittelemaan häitä. Niinpä hämmästys varmaan oli suuri kun hän kosinnan jälkeisenä päivänä herätessään löysi minut nenä kiinni tietokoneessa. Näytöllä pyöri jo kaksi Exceliä ja pari Word-tiedostoa. Olin virallisesti aloittanut vuoden projektin-  häiden suunnittelun.

Olin nimittäin ihan varma siitä, että näin lyhyellä aikataululla (9 kk) on MAHDOTONTA järjestää häät Helsingissä. (…kumma kyllä olin kosinnan yhteydessä ollut sitä mieltä että syyshäät syksyllä 2014 oli ihan hyvä idea hehe…) Suunnittelu oli siis mielestäni aloitettava HETI. Sulhanen pyysi viikon aikaa sulatella asiaa, mutta sen viikon aikana minä ehdin jo miettimään, suunnittelemaan ja varaamaan lähes kaiken.

(Tämä kuitenkin kostautui, jonka jälkeen siirryttiinkin suunnitelma B:hen, josta kirjotan lisää myöhemmin.)

No, mutta missä mennään hääprojektin kanssa? Ilmeisesti häät on ihan mahdollista, jopa realistista järjestää yhdeksässä kuukaudessa myös Helsingissä. Nyt kun häihin on noin kuusi kuukautta aikaa sanoisin, että olemme hyvin aikataulussa ja voi jo vähän relata. Nyt on myös korkea aika aloittaa pienen julkisen hääpäiväkirjan kirjoittaminen näin blogin muodossa- siis tervetuloa mukaan!

Jätä kommentti