Anopin kanssa Amsterdamissa

InstagramCapture_5d4d729e-4bb9-4d2b-be80-7092eb1e6a36_jpg (1)

Ihana viikonloppu takana!

Perjantai-iltapäivällä otetiin tulevan kälyni (ja hyvän ystäväni) kanssa suunnaksi Amsterdam jossa treffattiin myös toinen tuleva käly sekä anoppi (!) jotka lensivät Damiin Tukholmasta. Tämä oli ensimmäinen naistenreissu uuden (tulevan) suvun naisten kanssa, ja ideana oli yksinkertaisesti viettää viikonloppu ihan vaan tyttöjen kesken, tutustua toisiimme paremmin ja nähdä kaupunkia. Toki ollaan tavattu monta kertaa aikaisemmin ja vietetty syntymäpäiviä ja jouluja yhdessä, mutta usein mukana peuhaa kuusi alle 10-vee lasta, jolloin aikaa jutusteluun automaattisesti jää vähemmän.

Reissu oli todella onnistunut ja ehdimme lauantain ja sunnuntain aikana tehdä paljon. Coffee Shopit jätettiin ihan suosiolla väliin, mutta kävimme  mm. perus kanavaristeilyllä, shoppailemassa ja istuttiin terasseilla ja nautittiin auringosta. Samaan aikaan ehdittiin hyvin juttelemaan parisuhteista, häistä, avioliitoista, lapsista, tulevaisuuden haaveista….

Amsterdam on jo pitkään ollut minun places to visit-listalla ja kun käly ehdotti alkukeväällä tätä reissua olin heti innoissani lähdössä mukaan. Kukapa ei haluaisi lähteä viikonloppureissuun ja samalla viettää aikaa ihmisten kanssa jotka näkevät vaivaa sen eteen, että he oppisivat tuntemaan minut paremmin ja minä heidät? Minulle merkitsee myös paljon että uusi lähisuku on ottanut minut alusta alkaen niin lämpimästi ja avosylin vastaan, ja toivon todellakin että välit säilyvät näin hyvinä myös tulevaisuudessa.

Minkälaiset välit teillä on puolison suvun kanssa? 

4 thoughts on “Anopin kanssa Amsterdamissa

  1. Loistavat välit, mikä on todella tärkeää. Olemme hänen kanssaan samasta kaupungista, ja olen huomannut että meissä on samaa suorasukaisuutta. Monelle tämä voi tulla hankalana kun toinen päästelee suoria mielipiteitään, mutta itse olen siihen tottunut ja arvostankin suoraa puhetta.

    Amsterdam on ihana kaupunki!

  2. Meillä on, ainakin tähän asti, ollut todella hyvät välit 🙂 Vietin tulevien appivanhempien ja tulevan sister-in-lawn perheineen kanssa pääsiäisenkin, ilman sulhasta! Alussa he ottivat minut varauksella vastaan, ymmärrettävistä syistä. He ovat kuitenkin suoraan myöhemmin sanoneet, kuinka onnellisia ovat minusta mm. siksi, että he ovat saaneet ihanan ja nauravaisen poikansa takaisin. En lue kyllä sitä täysin omaksi ansioksi, mutta oli liikuttavaa kuulla heidän arvostuksensa minua kohtaan suoraan heiltä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s