Mitä hääpuvun alle?

Terveisiä kahdelta mökkihöperöltä! Karkasimme tänne kahdestaan viettämään pidennettyä viikonloppua, tarkoituksena on jatkaa operaatiota ”mökki kesänviettokuntoon”. Toivon myös että päästään näiden päivien aikana jatkamaan hääjutustelua, pidimme nimittäin alkuviikosta sisäisen suunnittelupalaverin (minun nimitys näille ”hetkille”) ja sitä pitäisi vielä vähän jatkaa…Yhdessä illassa kun pystyy etenemään vaan niin paljon…

Maanantaina vien hääpukuni ompelijalle. Iiks, jännittää! Toivon todella paljon että ompelija antaa vihreää valoa niille muutoksille joita vielä toivon puvulle tehtävän. Samalla n.s. morsiuskuntoasia ajankohtaistuu. Minulla ei ole tarkoitus laihduttaa/lihottaa häitä varten, mutta pikkasen huolestuttaa mekon istuvuus. Minullakun saattaa paino heitellä parikin kiloa kuukaudessa ilman minkäänlaista eforttia. Entä jos otetaan nyt yhdet mitat ja syksyllä kaiken lomailun ja löhöilyn jälkeen puku ei enään mahdukkaan päälle! No, ammatti-ihmisellä on varmaan joku suunnitelma tähän!

Tätä maanantaista tapaamista varten sain ohjeet hankkia ne oikeat kengät ja ne oikeat alusvaatteet hääpukua varten. Kengät tilasin Zalandolta jo jonkin aikaa sitten ja niitä ajattelin tosiaan tuunailla vielä itse. Alusvaatekaupoille suuntasin suoraa tietä Funky Ladyyn koska halusin hyvänlaatuisen alusasusetin ja ammattitaitoisen palvelun. Kävin ensiksi yhdellä tiedustelukierroksella ja seuraavalla kerralla palasin liikkeeseen ostoaikeissa. Ennen kauppaan suuntaamista laitoin hääpuvun päälle ja merkkasin varovasti tussilla pienen merkin ihoon mihin asti puku nousee (eli minkä yli liivit eivät saa näkyä). Funky Ladyyn saapuessani kerroin hakevani hääpukuuni sopivia liivejä ja avuliaan myyjän kanssa katsoimme Funky Ladyn valikoiman läpi. Skippasimme korsettimalliset liivit, koska puvussani on jo tukiluut. Mielestäni korsettimainen alusvaatesetti olisi ollut ihana, mutta oikeanlaisen korsetin löytäminen, missä korsetin ja puvun luut menevät yksi yhteen, on aika haastavaa. Täten päädyimme myyjän kanssa lopputulokseen että ihan tavalliset olkaimettomat liivit olisivat paras vaihtoehto. Tämänlaiset liivit ovat myös käytännöllinen valinta, koska liiveille löytyy varmasti käyttöä myös häiden jälkeen – jos niin haluaa.

Kokeilin Funky Ladyilla kahta liivimallia; Wonderbran klassikkoliivejä sekä Simone Perelen Celeste-mallia. Wonderbran liiveissä oli kiva push-up efekti, ja hyvä tuki, mutta en tykännyt siitä miten liivi istui rintojen alla. Minulla tämä malli jotenkin painoi kylkiluita sekä oikein korosti kaikkea sitä miä vatsassani haluan peittää hehe. Yksinkertaisesti Wonderbran liiveissä ei tullut semmoista fiilistä että niitä haluaisi erityisesti esitellä hääyönä… Seuraavaksi kokeiluun siis Simone Perelen Celeste, ja ah mikä fiilis! Naisellisen pitsinen ja hyvin istuva malli, joka oli kuitenkin riittävän syvään uurrettu avoinaisempaakin pukua varten. Funky Ladyn myyjän avulla löysin myös itselleni uuden superhyvin istuvan liivikoon. Liivikokojen kanssahan on muistettava että olkaimellinen ja olkaimeton liivi voi istua ihan eri tavalla ja näin ollen olla ihan eri kokoja. Celestet kiikutinkin sitten kassalle ja kaveriksi lähti myös saman sarjan alushousut sekä sukkanauhaliivi. Olen todella tyytyväinen ostoksiini ja luulen että sulhanenkin (tai silloin jo aviomieheni) tulee pitämään tästä setistä. Halusin häitä varten jotain extraa alusvaatemielessä ja nämä ovat kyllä selkeä upgradaus niistä arki-Lindexin liiveistä joita muuten tulee kulutettua. Hintaa ostoksille tuli 200 €, joka on ihan älyttömästi alusvaatteista, mutta ostopäätökseeni vaikutti myös se että tiedän käyttäväni ainakin liivejä myös häiden jälkeen.

Saako hää-alusvaatteisiin satsata teidän mielestä vai onko tämmöinen vaan turhamaisuutta?

8 thoughts on “Mitä hääpuvun alle?

  1. Bra tips, ska på underklädesshopping på lördag! 🙂 tar nog en runda på stocka och Funkylady, hoppas jag hittar något som sitter perfekt! Köpte du ett matchande set eller? 🙂

    • Jepp, allt e liksom samma Celeste! Det finns två olika nedredelar, tog en nu men kanske hämtar den andra också om jag blir rik ännu före brölliset 😉 menar, man måste ju tänka på honeymoonen också 😉 joo, tuschtipset är super, det stod faktiskt på Funky Ladys hemsida. Speciellt bra om man har extra djup öppning i ryggen eller mellan brösten.

  2. Todellakin saa panostaa ja kannattaakin! Sulhanenkin varmasti tykkää! 😉 minä ostin omat hääalusvaatteeni Zalandolta ja vaikka netistä tilasin niin olivat täydelliset. 🙂 Hinta ei kyllä ollut läheskään noin paljon mutta reilusti enemmän kun perus Lindexeissä. 🙂

  3. Alusvaatteisiin pitää nimenomaan panostaa. Se korjaa ryhdin, silottaa siluetin ja antaa varman fiiliksen kun kellukkeet on siellä missä pitääkin. Ostin korsetin parine alushousuineen sekä varalle toiset liivit.

  4. Päivitysilmoitus: Nappimania |

  5. Päivitysilmoitus: Alttarille ilman alushousuja |

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s