Ajatuksia morsiuskimpusta

Kirjoitin tässä postauksessa esimmäisesta tiedostelukierroksestani pariin kukkakauppaan Helsingin keskustassa. Nyt olemme varanneet suunnittelupalaverit Bulevardilla sijaitsevaan Form&Floraan,  Uudenmaankadulla sijaitsevaan InBloomiin sekä Ison Roban Livingroomiin. Ensimmäinen tapaaminen on jo tänään iltapäivällä ja yritän kuumeisesti keräillä inspiskuvia erilaisista kimpuista, jotta meillä olisi jotain kättä pidempää mistä aloittaa keskustelu.

Toivon morsiuskimppuni olevan klassisen pyöreän mallinen, hieman löysästi sidottu kimppu. Siitä ei saa sojottaa mitään turhaa, eikä se saa olla ns. valuvaa mallia. Sitä pitää myös pystyä kantamaan yhdellä kädellä ja siinä saa olla vähän väriä mutta ei liian paljon. Ei kai kuulosta ihan mahdottomalta? 🙂

Täydellinen värimaailma meidän häihin (kuva:http://www.weddingchicks.com/2014/05/05/southwestern-inspired-wedding/)

Täydellinen värimaailma meidän häihin, mutta vähän sojottava kimppu (kuva:http://www.weddingchicks.com/2014/05/05/southwestern-inspired-wedding/)

Sistersinbloom.fi

Sistersinbloom.fi

Minkälaisista kimpuista te haaveilette?

2 thoughts on “Ajatuksia morsiuskimpusta

  1. Ensimmäinen kimppu on varsin upea! Kenties ne vihreät sojottavat jutut voisi sitoa syvemmälle tai korvata jollain muulla saman sävyisellä, mikäli muuten haluaisit sellaisen kimpun?

    Muuten, luulen teidän häiden onnistuvan erinomaisesti ja ne tulevat olemaan todella, todella kauniit. Olette miettineet monia tärkeitä juttuja, joita meille ei missään vaiheessa edes juolahtanut mieleen.

    • Voi kiitos kaunis kivasta kommentistasi! Toivottavasti ollaan mietitty niitä oikeasti tärkeitä juttuja ja pieniä yksityiskohtia oikeassa mittasuhteessa. 😉

      Joo, tykkään todella paljon tuon kimpun värimaailmasta, kunhan sojottavat korvaisi jollain toisella kukalla/ lehtivihreällä. Luulen myös että tuon kimpun kaikkia kukkia saa vielä syyskuussakin. Floristien kanssa ollaan myös nyt juteltu semmoisesta vaihtoehdosta että kimppuun tai kukkakoristeluihin laittaisi jotain marjaa. Se olisi semmoinen syksyinen ja toisi kivasti eloisuutta ja erilaista ”pintaa” asetelmiin ja kukkiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s