Polttaritouhuja

WP_20140614_061

Laula miehelle- tehtävä suoritettu karaokebar Restroomissa!

Lauantaina minut oli kutsuttu mukaan viettämään ystäväni Jonskin polttareita. Tytöt olivat kaapanneet Jonskin jo perjantaina töistä ja minä liityin heidän seuraan puolilta päivin lauantaina.

Me tavattiin Herttonimessä Party Clubilla jossa käytiin tiukka sumopainimatsi. Oli muuten ihan sika rankkaa! Matka jatkui keskustaan metrolla ja metro-junassa Jonski sai tehtäväksi myydä perjantaista Metro-lehteä valitsemaansa hintaan. Rahoilla hän sai myöhemmin ostaa itsellen asun iltaa varten UFF:stä. Illan ruoka tuli Fafasta ja illan aikana Jonski sai myös vastata moneen kinkkiseen kysymykseen koskien tulevaa aviomiestä. Jonski oli äärimmäisen pro ja vastasi oikein melkein jokaiseen kysymykseen!

Illan jälkeen aloin tottakai miettimään omia polttareitani. Oma ihana kaasoni K lähti perjantaina viiden viikon Aasianmatkalla ja minä huokasin salaa helpotuksesta. Varmaa on siis ettei omia polttareitani vietetä ainakaan näiden viiden viikon aikana, huh! Tähän mennessä olen ainoastaan mainunnut K;lle keitä toivoisin kutsuttavaksi polttareihin ja kieltänyt kaikki jutut johon liittyy korkeat paikat (kuten benjy-hypyt yms muut varmaan korkeanpaikankammo-kuolemaan johtavat aktiviteetit haha.)

Hyvien polttareiden järkkääminen on taitolaji. On otettava huomioon morsian ja hänen toiveensa, osallistuvien henkilöiden aikataulu ja budjetti ja sen lisäksi ohjelman tulisi olla hauskaa niin morsiamelle kun muille juhlioillekin. Itse pariin polttariin osallistuneena luulen että myös päivän aikatauluttaminen fiksusti on olleellisen tärkeää- aikataulu ei saisi olla liian kiireinen mutta luppuaikaakaan ei saisi jäädä hirveesti. Ruokaa ja juomaa on myös oltava tarjoilla säännöllisesti haha. Perinteisin polttarijäynä taitaa olla juhlakalun pukeminen johonkin hauskaan asuun ja erilaisten enemmän tai vähemmän nolojen tehtävien suorittaminen kaupungilla, nykyaikaisempaa ehkä järkätä porukalle yhteinen tanssikurssi tai hemmotteluhoito. Tärkeintä on kuitenkin minun mielestä että päivän aikana ehtii porukalla viettämään aikaa yhdessä ja juhlistamaan ”viimeistä sinkkuiltaa”.

Itse voisin kyllä kuvitella tekeväni jotain puolinoloa kaupungilla, kunhan muu polttariporukka pysyttelee lähellä ja tarpeen vaatiessa pelastaa noloksi käyvästä tilanteesta.  Sitä enemmän toivoisin kuitenkin että tehtäisiin polttariporukalla jotakin kaikki yhdessä, vaikka just joku tanssi/pole dance/ burlesk- tunti tms. Joku perinteinen juttu kuten esimerkiksi morsiussauna olisi myös tosi kiva! …niin ja tottakai sitä skumppaa jatkuvalla syötöllä 😉

Mikä on teidän hauskin polttarimuisto ja minkälaisista polttareista te haaveilette?

4 thoughts on “Polttaritouhuja

  1. En enää tiedä mistä polttareista haaveilen, jotenkin vain toivon että ne olisivat pian, en ole sitä kärsivällisintä tyyppiä. Parhaita polttareita ovat ne, jotka ovat morsiamen näköiset ja jotka on järjestetty rakkaudella.

  2. Mukavinta omissa polttareissani taisi olla se, että kerrankin oli mahdollisuus ihan rennosti viettää aikaa ystävien kanssa piknikillä ja eri puolilla kaupunkia käppäillessä. Morsiussauna ja sen päätteeksi saunavihdan heitto kattosaunalta oli hauska yksittäinen juttu. Mitään kuoharin juomista tai viimeisen sinkkuillan juhlimista ei polttareihin kuulunut ja se sopi minulle. Olin etukäteen sanonut sulhaselleni, etten halunnut polttareita järjestettävän minulle, joten ne mitkä minulle järjestettiin taisivat olla niin lähellä toivettani kuin mahdollista ollessa kuitenkin polttarit. Mitään polttari-survaivalpackia en ikimaailmassa olisi keksinyt huolehtia valmiiksi. Olen ihan out kun on kyse polttareista, vaikka olenkin nyt innokkaana mukana järjestämässä ystävän polttareita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s