Hurmaavat hunnut

Ah, voi ihanat hunnut. Huntu on vaan niin kaunis, klassinen ja romanttinen valinta. Me tosiaan kaason kanssa vähän niinkuin unohdimme keväällä kokeilla erilaisia hiuskoruja hääpuvun kanssa, joten vielä pitäisi päästä kokeilemaan pukua hunnun kanssa. Jos se olisikin se kaikkein sopivin vaihtoehto? Näiden ihanien kuvien perusteella huntu on ainakin vahva vaihtoehto. Jakaako kukaan muu huntu-innostukseni?

5 thoughts on “Hurmaavat hunnut

  1. Itse ihastuin aikoinaan myös tuollaisiin kuviin, joissa ”piiloudutaan” hunnun taakse, mutta ajatus hunnusta omasssa päässäni tuntui vieraalta. Kaikki kuitenkin sanoivat, ”kun saat hunnun päähäsi, huomaat tarvitsevasi sellaisen” ja annoin siis hunnulle mahdollisuuden. Mutta ei, kaikki näyttivät minulla jotenkin liian… ylilyöviltä 🙂 Mutta jatkan edelleen huntujen ihastelua muiden kuvissa 🙂

    • Jepp, jotenkin pelkään ehkä vähän samaa, eli että minulla huntu näyttäisi vaan jotenkin mummun pitsiverholta. Huntujahan on toki niin monia, kevyitä harsomaisia ja sitten kunnon pitsireunoin varustettuja. Pitää siis ehkä vaan kokeilla paria erilaista. Mutta totta tuokin, huntu ei välttämättä sovi kaikille.

  2. Ensin en halunnut huntua, sitten näin hunnun ja halusin hunnun. Nyt taas en kun pelkään että kovan tuulen sattuessa lähtee kampaus irti, kun huntu kuitenkin kiinnitetään jotenkin hiuksiin. No saa nyt nähdä sitten puvun lopullisen sovituksen kanssa että miten käy…

    • Niinpä, tuota tuulivaaraa en ollut edes ajatellut. Minäkin olin ekana ihan varma siitä että huntua en ainakaan halua mutta mutta…. Pitää vielä miettiä. Kauniilta ne näyttää kuvissa ainakin 😉 Jos laitan hunnun niin se tulee varmaan vaan kirkkoon ja kuviin, sitten ottaisin sen pois.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s