Keep calm…

…it’s your polttarit!

Heräsin lauantaina tosi aikaisin hieman hermostuneena. Olin nukkunut koko yön toinen silmä auki, koska tiesin mitä tämä päivä toisi tullessaan. Oli nimittäin sulhasen polttarien aika! Kumma kyllä sulhokin oli hereillä jo kukon laulun aikaan ja ehdotti aamulenkkiä. Suostuin tähän hulluuteen, koska ajattelin sen olevan hyvä tapa tappaa aikaa kunnes hänen polttariporukkansa saapuisi meille noutamaan häntä päivän koitokseen. Hämmästykseni olikin suuri kun lenkin jälkeen suihkusta tullessani huomasin sängylläni vaaleanpunaisen kirjekuoren, jossa oli minun nimeni. Tunnistin kaason käsialan ja arvasin heti mikä kirje oli kyseessä- polttarikirje minulle!! Tästä alkoi siis myös minun polttarit!

InstagramCapture_b935f1a6-be88-476c-825d-bfb3a85f0f86

Kirjeessä minulle annettiin 30 minuuttia aikaa saapua vissiin osoitteeseen joka sijaitsee lähellä meitä. Mitään en kuulema saannut pakata mukaan, ja ohjeena annettiin myös saapua rennosti pukeutuneena ja jättämään aamupala väliin. Hetken ehdin olla sangen tyyni (keräsin jopa pyykit narulta) ja nauroin salaa sulholle, joka taas tässä vaiheessa vielä suunnitteli omaa ”vapaata lauantaipäiväänsä”. Jossain vaiheessa iski pieni paniikki; taisin purkaa sulholle että ei me tunneta ketään joka asuu tuolla, minne mun pitää mennä, entä jos en löydä oikeaa rappua!!

Lähdin kuitenkin ohjeistuksen mukaan matkaan ja jätin kaiken paitsi avaimet ja kännykän kotiin. Matkalla laitoin vielä bestmanille terkku-tekstarin ja toivotin tsemppiä heidän päivään. Hieman nauratti siinä tilanteessa kun tajusin minkä duunin kaaso ja bestman ovat tehneet saadakseen meidät molemmat mukaan heidän peitetarinoihin hehe. Meitä molempia oltiin niiiin vedätetty!

Saavuttuani annettuun osoitteeseen löysin ovesta lapun- olin siis löytänyt perille. Täällä minua odotti tunnin niska- selkähieronta jonka kaason Kn symppis- hierojaveli antoi minulle- taivaallista! Olivat laittaneet tilan tosi kivasti elävine kynttilöineen ja taustalla soi ihana rentouttava musiikki. Hieronnan jälkeen sain piccolo-skumppapullon sekä seuraavan polttarikirjeen… iiks!

2 thoughts on “Keep calm…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s