#piikaselfie

Heti hieronnan jälkeen revin tottakai seuraavan polttarikirjeen auki, ja tässä kirjeessä sain ohjeet kiiruhtaa takaisin kotiin odottamaan seuraavia ohjeita.

Avasin ulko-oven varovasti, ja siellähän koko ihana polttariporukka oli jo paikalla yllättämässä minua. He olivat koristelleet koko meidän kodin niin kivasti ja kattanut ihan mielettömän brunssin!  Kuulin myös että sulhanen oli ollut täysin yllättynyt kun hänen polttariporukkansa saapui noutamaan häntä ja räkätettiin hieman tilanteen koomisuutta.

wp_ss_20140901_0001

Syötiin brunssia ja samalla sain tehtäväksi esitellä kaikki toisilleen. Polttariporukkani koostui ihmisistä jotka kaikki edustavat hieman erilaisia aikoja ja tilanteita elämässäni, ja tällä porukalla ei olla aikaisemmin kaikki tavattu samaan aikaan. Sain myös jokaiselta osallistujalta pienen lahjan ja minun tehtäväni oli arvata keneltä lahja oli. Osa oli helppoja arvata, ja toiset olivat tosi vaikeita.  Samalla tuli käytyä läpi monia hauskoja muistoja!

wp_ss_20140902_0001

Esittelykierroksen, lahjojen avaamisen ja arvailun jälkeen sain ensimmäisen virallisen polttaritehtäväni. Tehtävä tuli videotervehdyksenä Ruotsista; ei muuta kun piikavaatteet niskaan, kumpparia toisen eteen ja räsymatto kainaloon. Määräpäänä meillä oli Kaivopuiston rannan mattolaiturit. Täällä sain jynssätä mattoa samalla myyden #piikaselfie;tä haluamaani hintaan. Japanilaiset maksoivat tästä katoavasta kansanperinteestä parhaiten. 😉 Keräämillä rahoilla sain tehtäväksi ostaa itselleni asun, jossa minun piti kulkea suurin osa päivästä. Onneksi oli Siivouspäivä ja 8 € sain ihanan (siis ihan todella skänkyn) pikkupikku minihameen, topin tai hameen (jäi epäselväksi kumpi tämä kangaskappale oli) sekä erittäin tyylikkäät valkoiset kangastossut ja hieman elämää nähneet villaboleron. Tässä asussa suuntasimmekin sitten koko porukan voimin seuraavaan päämääräämme, eli Lauttasaareen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s