Meidän häät: Valokuvaus

dalex-154

Elise-Anette Kokkonen (ethän kopio kuvaa luvatta!)

Me halusimme tavata hääpäivänä vasta kirkossa. Vihkimisen jälkeen olimme varanneet noin puolitoista tuntia valokuvausta varten, jolloin vieraille tarjoiltiin alkumalja cocktail hourin muodossa juhlapaikalla. Kesällä isäni sai kuitenkin idean järjestää vieraille vielä yllätysohjelmaa, joka paljastettaisiin heille vasta vihkimisen jälkeen; kierros Finnair Sky Wheelissä! Tämä pieni extranumero oli todella suosittu vieraiden joukossa ja olisi meistäkin ollut kiva päästä heidän kanssa pyörähtämään haha!

Valokuvaukseen olisi varmaan voinut varata jopa kaksi tuntia, aika meni tosi nopeasti ja kesti kuitenkin hetki ennen päästiin kuvausfiilikseen kiinni. Kuvauksissa olisi myös voinut olla hyvä olla joku extra käsipari mukana, nyt kaason nimittäin joutui lähtemään juhlapaikalle ja bestman vei vieraat maailmanpyörälle, joten oltiin miehen kanssa kahdestaan Elisen kanssa.

Olimme ennakkoon miettineet Elise-Anetten kanssa eri kuvauspaikkoja, ja päädyttiin kahteen paikaan; Tuomiokirkon ympäristö sekä Tähtitornin mäki. Vihkimisen jälkeen tehtiin siis pieni kunniakierros autolla Tuomiokirkon toiselle puolelle ja jätettiin auto ylätasanteen parkkipaikalle. Valitettavasti päivä tosiaan oli niin tuulinen että tuulensuojainen paikka oli lähes mahdoton löytää. Tuuli sekoitti hiukset, kaatoi skumppalasit, repi mekkoa, oli kylmä…. Nojaa, saatiin olosuhteisiin nähden pari oikein hyvää ja hauskaa kuva, mutta matka jatkui nopeasti Tähtitorninmäelle päin jossa päästiin edes vähän suojaan tuulelta.

Tähtitorninmäellä on jostain syystä aina todella kaunis valo ja niin myös meidän hääpäivänä. Luulen että parhaat kuvat tulivat täällä ja että joku täällä otetuista kuvista päätyy meidän kiitoskorttikuvaksi…. En julkaise meidän top-suosikkeja täällä blogin puolella vielä, koska kiitoskorttia tosiaan vielä mietitään, mutta tässä vähän esimakua lopputuloksesta.

dalex-158

Elise-Anette Kokkonen (ethän kopio kuvaa luvatta!)

dalex-161

Elise-Anette Kokkonen (ethän kopio kuvaa luvatta!)

dalex-179

Elise-Anette Kokkonen (ethän kopio kuvaa luvatta!)

dalex-181

Elise-Anette Kokkonen (ethän kopio kuvaa luvatta!)

…ja tässä vielä kuvatodiste siitä, miksi kaasonkäsiä saattaa tarvita kuvauksissa….

dalex-189

Elise-Anette Kokkonen (ethän kopio kuvaa luvatta!)

2 thoughts on “Meidän häät: Valokuvaus

  1. Kääk! Miksen mä ole huomannut, että olet tehnyt uusia postauksia! Ensin, vihkimisestä, en ole tiennyt Tuomiokirkon kappelista tai että siellä voi vihkiä! Pakko oli etsiä Spotifystä nuo teidän kappaleet, koska eivät olleet tuttuja itselle. Voin vain kuvitella tunnelmaa 🙂 niisk.
    Ja kiitos Tähtitornin mäen kuvista. Tosiaan, vähän niinkuin oltais kuvattu täysin eri paikoissa 😀 Meidänkin kiitoskorttikuva tulee tuolla otetuista kuvista. Tosi kauniita teidän hääkuvat ❤ Itse tykkään ulkopuolisena tuosta kuvasta, missä pitelet kenkääsi ja mies "raapii päätä" 🙂

    • Niin! Minäkään en tosiaan tiennyt koko kappelin olemassa olosta! Hyvä että tutustuttiin tällä tavalla yhteen Helsingin salattuun helmeen 🙂 Varmaan sopiva paikka myös esim kastetilaisuuteen yms.

      Pitikin laittaa sulle kommenttia että nyt niitä kuvia löytyy 😉 Kiitos ❤ Mekin pidetään näistä kovasti, hirveän vaikeaa löytää "se oikea" kiitoskortti-otos! Jepp, aika hassua että samassa paikassa saa niin erilaisia kuvia. Monipuolinen paikka 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s