Vuoden hääblogi?

lovemedo.fi

lovemedo.fi

Love me do-häätapahtuma palkitsee taas suomalaisia hääblogeja helmikuussa 2015. Wedding Blog Awards 2015-palkinto jaetaan ystävänpäivänä järjestettävässä tapahtumassa Turun VPK-talolla. Äänestyksellä järjestäjät haluavat nostaa esille niitä upeita hääblogeja sekä niiden kirjoittajia jotka jaksavat toistuvasti innostaa, avustaa ja inspiroida muita morsiamia hääunelmissa ja suunnitelmissa. Järjestäjien mukaan tarkoituksena ei ole asettaa blogeja paremmuusjärjestykseen vaan palkita ne bloggaajat jotka parhaalla tavalla nostavat esille koko hääblogigenreä sekä kannustaa kaikkia kirjoittajia jatkamaan harrastustaan.

Myös sinä, arvon lukija, voit osallistua ja äänestää omaa blogisuosikkiasi! Kategorioita on kolme; 1) kaupalliset ja ammattilaisten pitämät blogit 2) yksityisten morsiamien ja sulhojen kirjoittamat blogit sekä uutena kategoriana 3) Vuoden Uusi Tulokas, joka valitaan vuoden 2014 aikana aloitettujen blogien joukosta. Ehdokkaita saa ilmiantaa joulukuun ajan sähköpostitse osoitteesseen info@lovemedo.fi, ja tammikuussa alkaa sitten varsinainen äänestys. Äänestyksen finalistit nähdään Turussa 14.2 jossa myös kruunataan voittajat.

Minusta on kannustavaa, että Love me do järjestää tämän kisan, ja toivon tosiaan että jury tutustuu huolella finalistiblogeihin ja vertaa sisältöä annettuihin kriteereihin. Suuri lukijamäärä ei mielestäni aina ole suoraan verrattavissa hyvään blogiin, vaan myös ”pienten” blogien piiristä löytyy mielettömiä helmiä, jotka ovat huolella ja rakkaudella kirjoitettuja. Itse kiinnitän muiden blogeissa erityisesti huomiota blogin visuaaliseen puoleen, tekstin laatuun ja persoonallisuuteen sekä siihen kuinka paljon bloggaaja osallistuu keskusteluun muissa blogeissa ja palstoilla sekä vastaa saamiinsa kommentteihin.

Ajattelinkin ilmiantaa pari suosikkiblogiani Love me do;lle, mutta kuinkahan monta kertaa äänensä saa antaa? 🙂 Valinta tulee ainakin omalla kohdallani olemaan todella vaikea, koska pidän niin monesta kirjoittajasta!

Oletko sinä jo äänestänyt suosikkiasi? Minkälaisten kriteerien pohjalta sinä valitset suosikkisi?

One thought on “Vuoden hääblogi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s