Blogista

This Lovely September- häähöpötysblogi on sekoitus inspiraatiota ja asiaa häistä ja niiden järjestämisestä, sekä nykyään myös tuoreen vaimon raportointia etäavioliitto-elämästä Tukholmasta.

Blogia kirjoittaa Alexandra, 27-vuotias vaimo, joka kutsuu Helsinkiä kotikaupungikseen. Häitämme juhlittiin syyskuussa 2014.

Yhteyttä voit ottaa joko jättämällä minulle kommentin tänne blogin puolelle tai sähköpostitse thislovelyseptember@gmail.com

Elise-Anette Kokkonen

Elise-Anette Kokkonen

MIKSI HÄÄBLOGI?

Yksinkertaisesti; häät ovat ihania!

Jokainen meistä on joskus elämänsä aikana tavalla tai toisella tekemisissä jonkinlaisten häiden kanssa – vieraana, vanhempana, luottamustehtävissä ja peräti juhlakaluna. Itselläni on onni astua syyskuussa 2014 alttarille ja viettää ikimuistoista hääpäivää ihanan miehen, perheen ja ystävien kanssa.

Koska ihan kaikkea ihanaa häähömppää ei samoihin häihin voi mahduttaa, ajattelin kerätä ideoita ja inspiraatiota näin sähköiseen muotoon. Osa niistä päättyy omiin häihin ja ehkä lopuista joku muu löytää itselleen jotakin käyttökelpoista. Koska häiden järjestely voi joskus olla aika työläistä haluan myös blogin kautta jakaa hyväksi havaittuja vinkkejä matkan varrelta. Toivottavasti viihdyt blogini parissa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s