This Lovely September ehdolla kahdessa (!) WBA’15 kategoriassa

haablogi2015_levea

Ou my gaad, siis mitäh?

Edellistä postausta kirjoittaessa (joulukuussa! hyi minua!) en todellakaan uskonut että minun pikkuinen häähömppäblogi päätyisi Love me do-häämessujen Wedding Blog Awardsin ehdokaslistalle, ja ihan kahdessa sarjassa! Blogini on ehdolla vuoden hääblogiksi ja vuoden uudeksi tulokkaaksi!?

Kiitos tästä kuuluu tottakai sinulle, lukijalleni- olen todella otettu! On ilo ja kunnia saada olla mukana ehdokaslistalla muiden taidokkaiden ja kauniiden hääblogien parissa. Ja tottakai tämä ehdokkuus tekee minut suunnattoman iloiseksi, ihanaa että pidätte blogistani! Tämä ehdokkuus osoittaa, että kaikki se työ jonka blogin eteen olen tehnyt, on ollut sen arvoista. Ihan mieletöntä, KIITOS KIITOS KIITOS!

Kaikki blogiehdokkaat löydät Love me do;n kotisivuilta ja voit äänestää omia suosikkiblogejasi täällä. Äänestys päättyy 1.2.2015. Äänestää voi kerran päivässä kussakin kategoriassa, halutessaan voit antaa äänesi useammalle kuin yhdelle ehdokkalle, kuitenkin vain kerran vuorokaudessa per ehdokas. Nyt siis näppikset kuumina äänestämään!

One thought on “This Lovely September ehdolla kahdessa (!) WBA’15 kategoriassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s